BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Timmie Tirol

De kleinste Oktoberfest DJ

Genre

DJ's

Speelduur

1 x 60 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto van Timmie Tirol, Oktoberfest DJ bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt DJ Timmie Tirol nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Timmie Tirol, Oktoberfest DJ bij Oktoberfeestartiesten.nl

DJ Timmie Tirol boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Timmie Tirol.

Biografie / informatie over boekingen van DJ Timmie Tirol
Timmie Tirol Staat bekend als de kleinste Oktoberfest DJ van Europa! Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of feesttent te groot voor DJ Timmie Tirol. Hij is een opvallende (kleine) verschijning en mede daardoor wordt ieder optreden van hem één groot (Oktober)feest. Met een speciaal voor hem ontworpen DJ Booth, -de TimTower-,  houdt hij zicht op alles en iedereen!

Ich bin wie Du, Der Alte Dessauer, Rosamunde; alle denkbare meezinghits komen tijdens jouw Oktoberfest of Bierfest voorbij. Na het optreden bestaat de mogelijkheid tot een heuse meet & greet en mag je met hem op de foto. Gratis en voor niks! Hoe dan ook, met DJ Timmie Tirol achter de draaitafels krijgt je een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!

Wenst u meer informatie over DJ Timmie Tirol?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Timmie Tirol? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Timmie Tirol boeken, DJ Timmie Tirol inhuren, prijs DJ Timmie Tirol, boekingen DJ Timmie Tirol, informatie DJ Timmie Tirol, Oktoberfest DJ Timmie Tirol, artiestenburo DJ Timmie Tirol, artiestenbureau DJ Timmie Tirol, boekingen DJ Timmy tirol, prijs DJ Timmy Tirol, DJ Timmy Tirol boeken

Meer informatie over DJ Timmie Tirol

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Timmie Tirol zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Timmie Tirol is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Timmie Tirol. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Timmie Tirol te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Timmie Tirol