BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Toller Theo

Wir sagen: richtig toll!

Genre

DJ's

Speelduur

1 x 240 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Toller Theo DJ bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt DJ Toller Theo nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Toller Theo DJ bij OktoberfeestArtiesten.nl

DJ Toller Theo boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Toller Theo.

Biografie / informatie over boekingen van DJ Toller Theo
Als jonge jongen had DJ Toller Theo al wilde plannen voor de toekomst. Zoals zovelen wilde kleine Theo graag van zijn hobby zijn beroep maken. Het begon voor hem in het buurtgebouw van de plaatselijke buurtvereniging. Zo begon de aankoop van zijn eerste plaatjes en zijn collectie werd al heel snel uitgebreid. Niet veel later trok hij met zijn eigen Apres-ski show door het hele land. Hij draaide regelmatig in Oostenrijk (Saalbach), en zelfs de inwoners van Griekenland omarmden DJ Toller Theo.

Nog steeds draait DJ Toller Theo met een grote glimlach zijn plaatjes; van Apres Ski tot Oberkrainer, en van Duitse Disco tot aan... nou ja, de allergrootse hits in ieder geval! En hij is overal voor in: Oktoberfest, Duits feest, Tiroler avond, maar ook voor privéfeestjes is hij te porren! DJ Toller Theo heeft onder andere gedraaid op het Oktoberfest in Sittard, en is Huis-DJ van het Oktoberfest in Arcen.

Wenst u meer informatie over DJ Toller Theo?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Toller Theo? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Toller Theo boeken, prijs DJ Toller Theo, DJ Toller Theo inhuren, Drive inn show DJ Toller Theo, artiestenburo DJ Toller Theo, artiestenbureau DJ Toller Theo, gage DJ Toller Theo, Oktoberfest DJ DJ Toller Theo, Duitse DJ DJ Toller Theo, Bierfest

Meer informatie over DJ Toller Theo

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Toller Theo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Toller Theo is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Toller Theo. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Toller Theo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Toller Theo