BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Viktor der Kaiser

Party ohne ende! Boek nu Viktor der Kaiser voor je feest!

Genre

DJ's

Speelduur

1 x 60 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

persfoto DJ Viktor der Kaiser

U kunt DJ Viktor der Kaiser nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

persfoto DJ Viktor der Kaiser

DJ Viktor der Kaiser boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Viktor der Kaiser.

Biografie | informatie over boekingen van DJ Viktor der Kaiser
Met DJ Viktor der Kaiser haal je de nieuwste Oktoberfest & Apré Ski act in huis. In een uur tijd draait hij een knallende mix van uptempo Oktoberfest en Après-ski muziek afgewisseld met de beste feesthits! Speciaal voor oktoberfesten, festivals, Duitse themafeesten, bedrijfsfeesten en carnavalsfeesten.

Gewapend met zijn confettikanon zet DJ Viktor der Kaiser iedere feesttent op zijn kop. Die “Superschnelle Deutsche festmusik” is precies wat het publiek wil horen! Springen, Tanzen und Mitsingen is zijn credo! Met Viktor in Dein Haus is het 100% feestgarantie! Het hele jaar door de beste Duitse feestmuziek op jouw feest en evenement!

Wenst u meer informatie over DJ Viktor der Kaiser?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Viktor der Kaiser? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Viktor der Kaiser boeken, prijs DJ Viktor der Kaiser, inhuren DJ Viktor der Kaiser, artiestenbureau DJ Viktor der Kaiser, artiestenburo DJ Viktor der Kaiser, Oktoberfest DJ Viktor der Kaiser

Meer informatie over DJ Viktor der Kaiser

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Viktor der Kaiser zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Viktor der Kaiser is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Viktor der Kaiser. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Viktor der Kaiser te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Viktor der Kaiser