BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Bohlen schrijft toch hit voor DSDS winnares Marie Wegener


Pop-Titan Dieter Bohlen produceert dus toch voor  de nieuwe ”Deutschland Sucht Den Superstar“ winnares Marie Wegener. Dat hij het winnende lied “Königlich“ voor haar schreef, heeft een verhaal.

 

Had Dieter Bohlen nog net aangekondigd om het rustiger aan te doen en meer tijd met zijn gezin door te brengen, nu levert hij toch weer en schreef voor de 16-jarige Marie Wegener het lied “Köninglich”, het lied dat op haar lijf is geschreven en hielp daarmee de jonge zangers naar de finale en de overwinning in “ DSDS” 2018. 

De jonge zangeres had Bohlen daartoe zelf overtuigd. Met dit lied toont Dieter Bohlen wel weer zijn ongekende talent tot het produceren van absolute grote pophits! Niet alleen in Duitsland, maar ook in Oostenrijk klimt “Königlich“ naar de bovenste regionen in de hitlijsten! Bohlens betrokkenheid met de 16-jarige Marie houdt niet op bij deze tophit.  De “DSDS“-winnares gaat naar Hamburg naar de Tonstudio van het popicoon, om nummers voor het nieuwe album op te nemen!  Het album zal in juni verschijnen.

Waarom produceert Bohlen dan toch voor Marie? Marie heeft hem na een uitzending in het oor gefluisterd dat ze gek was van zijn composities . “Ik weet dat het belachelijk klinkt, maar het liet me niet los dat ik geen nummer voor haar kon gaan maken” Aldus Bohlen. Op een nacht werd hij wakker en had een melodie in zijn hoofd en het winnende lied werd geboren! Hij besloot toch “Köninglich” voor Marie in te sturen voor de weg naar de finale van “DSDS”. En zo geschiedde en Marie won!