BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Is het nu Carnaval, Karneval of Vastelaovend?

Carnavalsartiesten zoals DJ Otto Wunderbar boek je bij Oktoberfeestartiesten.nl

Is het nou Carnaval, Vastelaovend of Karneval? Om eerlijk te zijn; het is allemaal juist!
Met dat verschil dat men in Duitsland van Karneval of Fasching spreekt, in Limburg zeggen ze Vastelaovend en in de rest van Nederland noemt men het Carnaval. Het driedaagse feest waar je even alles de boel kunt laten!

Daar waar het gevierd wordt, kúnnen ze er meestal ook wat van!
Carnaval (laten we het voor het gemak even carnaval noemen) staat vaak bol van de tradities. Elk dorp of stad viert dit op zijn eigen wijze en heeft vaak ook een eigen Raad van Elf, Prins, Prinses of Driespan. De rode draad? Naast bier, een passende outfit en schmink uiteraard, is muziek wellicht wel de meest verbindende factor binnen dit verbroederende feest. Overal brengen carnavalsartiesten hun tofste hits ten gehore!

Duitse Schlagers zijn 'in'
Overal zie je tegenwoordig buitenpodia, grote zalen, schouwburgen of gewoon op straat; carnaval kan niet zonder live muziek. En het liefst live muziek die we allemaal kunnen meezingen. Natuurlijk blijven we 'Och was ik maar' zingen. Maar de Duitse variant op het levenslied doet duidelijk zijn intrede. Van Einen Stern tot Rosamunde, en van Viva Colonia tot aan Atemloss. De Duitse Schlager is niet meer weg te denken uit de hedendaagse carnaval!

Duitse carnavalsartiesten boeken
Oktoberfeestartiesten.nl is al jaar en dag vaste leverancier als het gaat om Duitse zangers, zangeressen, bands of DJ's op carnavalsfeesten in heel Nederland! Van Maastricht tot Oldenzaal. Van DJ Otto Wunderbar tot aan Dieter Koblenz. En wat dacht je van Duitse Schlagerartiesten als Liesl von Possenhofen of Walter Ego? Kijk eens op onze Artiestenpagina of DJ pagina. De keuze is er reuze! 

Heb je geen idee wat of wie te boeken voor carnaval? Wil je weten wat de kosten zijn of met welke zaken je dan rekening moet houden? Bel dan gewoon even met ons kantoor in Venlo; 077-2340004. Er is altijd wel iemand die je op weg helpt met je vraag!