BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Aischzeit

Vlammend: letterlijk en figuurlijk!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

4 x 75 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

Persfoto Aischzeit, Duitse feestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Aischzeit nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Aischzeit, Duitse feestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

Aischzeit boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Aischzeit.


Biografie / informatie over boekingen 
van Aischzeit
Jong, onbezonnen maar op een erg veelzijdige manier presenteren deze zuidduitse rasmuzikanten zich tijdens hun optredens in heel Duitsland en de Benelux. Het publiek krijgt een onvergetelijke show voorgeschoteld met veel vertier: grappige shows met wisselende outfits, briljante grappen én een gevarieerd programma dat bestaat uit opzwepende muziek en perfecte meerstemmige zang. Zij deinsen er niet voor terug om zich in het midden van de zaal te begeven.

Aischzeit stelt zeer hoge eisen aan een uitgebreid instrumentarium: Ze hebben een scala aan instrumenten zoals accordeon, trompet, bariton, keyboard, akoestische/elektrische gitaren, bas en drums, maar ook ongewone "instrumenten", zoals vuilnisbakken, didgerido , alpenhorn e.d. Sommige nummers blinken uit door de ongerepte, pure sound van de band; men kan dus eveneens een "a capella" of "unplugged" set verwachten. Hoe dan ook, een optreden van Aischzeit is op z’n minst 'vlammend' te noemen, letterlijk en figuurlijk!

Wenst u meer informatie over Aischzeit?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Aischzeit? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over Aischzeit

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Aischzeit zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Aischzeit is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Aischzeit. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aischzeit te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Aischzeit