BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

De Fruende

Duits Entertainment met Schlagers, Rock und Party!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 min

Prijsklasse

3 sterren

Land

Duitsland

Foto van De Fruende kölsche band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt De Fruende nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van De Fruende kölsche band bij OktoberfeestArtiesten.nl

De Fruende boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van De Fruende.


Biografie 
/ informatie over boekingen van De Fruende
De in 1999 opgerichte band De Fruende heeft zich tot doel gesteld om haar muzikale klanken ook buiten de Regio te laten horen. Het concept dat ze voor ogen hadden bleek uniek en bijzonder; Duitse Schlagers, Duitse Discofox, 80’er jaren hits en alles wat zorgt voor Stimmung en Party. Dat hebben de 'kumpels’ van De Fruende goed begrepen!

Het maakt de band niet uit; Oktoberfest, Tiroler Avond, Bierfeest, Carnavalsavond of welk evenement dan ook; Die Fruende willen Party en dat zullen ze krijgen ook! Ze reizen stad en land af (ook buiten Duitsland) en beleven aan elk optreden evenveel plezier. De Fruende raffelt niet een standaard repertoire af, maar is juist door haar kleine bezetting in staat om adequaat in te spelen op het publiek. Wie echt eens uit z’n dak wil gaan, is bij De Fruende aan het juiste adres!

Wenst u meer informatie over De Fruende?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van De Fruende? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

De Fruende huren, De Fruende inhuren, De Fruende boeken, boekingen De Fruende, artiestenbureau De Fruende, artiestenburo De Fruende, prijs De Fruende, boekingskantoor De Fruende, kosten De Fruende, management De Fruende

Meer informatie over De Fruende

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over De Fruende zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over De Fruende is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van De Fruende. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Fruende te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over De Fruende