BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

De Kneudel

"Ohne Musik ist das Leben ein Fehler"

Genre

Oktoberfeestbands Schlagerartiesten

Speelduur

2 x 75 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Anders..

De Kneudel, boek je direct bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt De Kneudel nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

De Kneudel, boek je direct bij Oktoberfeestartiesten.nl

De Kneudel boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van De Kneudel.

Biografie | Informatie over boekingen van De Kneudel
Met ruim 10 jaar ervaring weten deze mannen wat muziek maken is. Met Roger, op de harmonica, op de accordeon en bekend in beide Limburgen en ver daarbuiten. Bobo (Roeland) speelt Harmonica, akoestische gitaar, basgitaar en keyboards. Luc, heeft jarenlang opgetreden in coverbands en nu al meer dan 10 jaar actief als zanger. Ze brengen de grootste hits ten gehore met een vleugje tex-mex en een dosis humor. Ze weten wat ze kunnen en dat zal niemand ontgaan.

Jaarlijks zijn ze te vinden op de grootste oktoberfeesten van Nederland en België en weten ze ook daar de tent op de kop te zetten.


Wenst u meer informatie over De Kneudel?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van De Kneudel? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

De Kneudel boeken, De Kneudel inhuren, blaaskapel De Kneudel, boekingen De Kneudel, artiestenburo De Kneudel, optredens De Kneudel, band De Kneudel, prijs De Kneudel, gage De Kneudel, management De Kneudel, artiestenbureau De Kneudel

Meer informatie over De Kneudel

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over De Kneudel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over De Kneudel is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van De Kneudel. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Kneudel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over De Kneudel