BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

De Rosentaler

Duitse schlagers en feestmuziek

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 min

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

persfoto de Rosentaler

U kunt De Rosentaler nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

persfoto de Rosentaler

De Rosentaler boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van De Rosentaler.


Biografie 
/ informatie over boekingen van De Rosentaler
Met de "Rosentaler" in huis bent u gegarandeerd van een feest met een fantastische sfeer en gezelligheid waarbij alle remmen los gaan. In 1968 zijn Die Fidelen Rosentaler ontstaan uit een muzikale vriendengroep. Het repertoire bestond voornamelijk uit Egerländer en Stimmungs muziek. Door de hechte vriendschap werd ruim twintig jaar in dezelfde bezetting gespeeld, wat leidde tot grote successen in binnen en buitenland. Diverse radio- en televisieoptredens, internationale tournees en vele (lands)titels onderstrepen de kwaliteit van dit orkest. In de negentiger jaren vond er een verjonging plaats binnen het orkest wat leidde tot een verbreding van het repertoire.

Om toch een focus aan te brengen op de muziekstijl werd er in 2002, de richting van de alpenrock gekozen. Met behulp van het combo aangevuld met accordeon, zang en een uitgebreid blazersensemble, ontstaat de typische “Rosentaler”-sound waarbij het publiek niet stil kan blijven staan. Het repertoire van de "Rosentaler" bestaat uit een mix van Duits/Oostenrijkse Happy power muziek bekend van o.a. de Klostertaler, Schurzenjäger en Alpen Rebellen. Deze muziek wordt afgewisseld met Duitse Schlagers en populaire feestmuziek. Het 15 koppige orkest bestaat uit allemaal muzikanten die met plezier muziek maken en dit ook uitstralen op het podium.

Wenst u meer informatie over De Rosentaler?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van De Rosentaler? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords De Rosentaler: De Rosentaler huren, De Rosentaler inhuren, De Rosentaler boeken, boekingen De Rosentaler, artiestenbureau De Rosentaler, artiestenburoDe Rosentaler, prijs De Rosentaler, boekingskantoor De Rosentaler

Meer informatie over De Rosentaler

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over De Rosentaler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over De Rosentaler is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van De Rosentaler. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Rosentaler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over De Rosentaler