BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Mondstürmer

der Volkmusik knaller uit Duitsland

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

4 x 75 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

U kunt Die Mondstürmer nu boeken bij Oktoberfeestartiesten


Die Mondstürmer boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Mondstürmer.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Mondstürmer
Die Mondstürmer - de Volksmusik knaller! De leden van Mondstürmer zijn muzikanten uit bekende Zuid-Duitse bands die door hun jarenlange podiumervaring, precies weten hoe ze het publiek moeten bespelen. Deze originele, populaire band presenteert een scala aan muzikale stijlen, van traditioneel - via schlagers en Duitse feesttoppers- naar de nieuwste hits! Deze formatie is de garantie voor een succesvol tentfeest of anderssoortig soort evenement. Die Mondstürmer zorgen voor een onvergetelijke avond waarbij niet alleen het publiek, maar ook de organisator waar voor zijn geld krijgt! Ein, zwei, drei, zaufen!Wenst u meer informatie over Die Mondstürmer?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Mondstürmer? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Oktoberfest band Mondstürmer, Mondstürmer boeken, Mondstürmer buchen, Mondstürmer inhuren, management Mondstürmer, agentur Mondstürmer, prijs Mondstürmer, preis Mondstürmer, gage Mondstürmer, artiestenbureau Mondstürmer, artiestenburo Mondstürmer, oktoberfestband Mondstürmer

Meer informatie over Die Mondstürmer

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Mondstürmer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Mondstürmer is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Mondstürmer. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Mondstürmer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Mondstürmer