BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Partyhosen

mét blazerssectie

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 minuten

Prijsklasse

4 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Die Partyhosen, Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Partyhosen nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Partyhosen, Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Partyhosen boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Partyhosen.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Partyhosen
Een optreden van Die Partyhosen is in het kort met de volgende kernwoorden te omschrijven: Alpenrock, Schlagers und après-ski, Bier und Wein, Hübsche Madl und schönen Buben! Als Duitstalige feestband zetten Die Partyhosen de tent op de kop met bekende hits uit de Alpen van onder andere Zillertaler Schürzenjäger en de Klostertaler, Duitse Schlagerhits en Après-ski hits. 

Binnen enkele minuten waant u zich Duitse sferen met hübsche Madl,  schönen Buben en danst u op feestnummers van o.a. Jürgen Marcus, Peter Wackel, DJ Ötzi en de Puhdys. Die Partyhosen is de band voor ieder evenement waar stimmung en mitzingen gewenst is: feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, hockeyfeesten, en natuurlijk carnaval. Met Die Partyhosen haal je FEEST in huis!

Feestband Die Partyhosen bestaat uit 11 ervaren muzikanten en maakt van elk optreden ‘eine superparty’! Met zanger, combo en uitgebreide blazerssectie brengen zij een avondvullend programma en weten zij het publiek te boeien tot de late uurtjes! Dé garantie voor een volledig geslaagd feest! Stilzitten is geen optie, meedoen wel! Dus onvervalst genieten en uit je bol gaan, want … Met Die Partyhosen is het gewoon feest!

Wenst u meer informatie over Die Partyhosen?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Partyhosen? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Partyband Die Partyhosen boeken, feestband Die Partyhosen boeken, partyband Die Partyhosen inhuren, feestband Die Partyhosen inhuren, prijs Die Partyhosen, Gage Die Partyhosen, Duitse band Die Partyhosen, artiestenbureau Die Partyhosen, artiestenburo Die Partyhosen

Meer informatie over Die Partyhosen

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Partyhosen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Partyhosen is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Partyhosen. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Partyhosen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Partyhosen