BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Falsch und Verrückt

Nieuw bij Oktoberfeestartiesten!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

2 x 60 minuten

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

Foto van Falsch und Verrückt

U kunt Falsch und Verrückt nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Falsch und Verrückt

Falsch und Verrückt boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Falsch und Verrückt.

Biografie | informatie over boekingen van Falsch und Verrückt
Falsch und Verrückt bestaat uit 7 jonge bandleden. De band is ontstaan dichtbij de Duitse grens maar spelen al hun hits op diverse oktoberfeesten. Met hun hippe outfits en niet te stoppen energie 'Machen die Party ohne ende'! Falsch und Verrückt staat garant voor een geslaagd feest. Naast dat ze er fantastisch uitzien brengen ze ook een uitgebreid repertoire. Alle grote hits komen voorbij. Van bekende Duitse schlagers tot een naar een Duitse schlager omgevormde hit van nu!

Wenst u meer informatie over Falsch und Verrückt?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Falsch und Verrückt? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Falsch und Verrückt huren, Falsch und Verrückt inhuren, Falsch und Verrückt boeken, boekingen Falsch und Verrückt, artiestenbureau Falsch und Verrückt, artiestenburo Falsch und Verrückt, prijs Falsch und Verrückt, boekingskantoor Falsch und Verrückt, bezetting Falsch und Verrückt

Meer informatie over Falsch und Verrückt

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Falsch und Verrückt zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Falsch und Verrückt is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Falsch und Verrückt. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Falsch und Verrückt te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Falsch und Verrückt