BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Freibier

Alpenrock, Schlagers, Apres-ski en....

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 60 min

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

Persfoto Freibier Oktoberfestband bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Freibier nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Freibier Oktoberfestband bij OktoberfeestArtiesten.nl

Freibier boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Freibier.

Biografie / informatie over boekingen van Freibier
De zes muzikale ‘brouwmeesters’ en hun bierkoningin van de formatie Freibier veranderen met hun charmes elke feestzaal tot een kokende party ohne ende! Freibier is er voor alle leeftijden; met hun uitgekiend feestrepertoire knallen zij élke hit over de bühne! Alleen de allerbeste ingrediënten zorgen voor de grondslag van de typische “Freibier Party Qualität”.

De rockigste Alpenrock uit de Bergen, de nieuwste hits rechtstreeks uit de Apres-ski bar, de knallers uit Mallorca, natuurlijk gebrouwde traditionele Duitse hits van weleer zorgen voor de juiste Freibier mix. Legendarische hits uit de jaren ’70 en ’80 komen in een rap tempo aan u voorbij. Tap samen met Freibier een vat vol ‘party, stimming und gute laune’. Freibier….. en de avond is weer gered!

Wenst u meer informatie over Freibier?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Freibier? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over Freibier

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Freibier zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Freibier is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Freibier. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Freibier te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Freibier