BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe

De meest doldwaze hit uit Duitsland

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

1 x 90 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Persfoto Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe band bij bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe band bij bij OktoberfeestArtiesten.nl

Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Guildo Horn und die Orthopädische Strümpfe
Guildo Horn, geboren in 1963 begon pas op zijn 29e op te treden als Schlagerzanger. Anno vandaag de dag, is hij samen met zijn groep ‘Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe’ zeer succesvol in Duitsland en gaat nu zijn landsgrenzen verleggen naar Nederland! De optredens van Horn en zijn Strümpfe zijn altijd spectaculair en bevatten veel wisselwerking met het publiek. Men treedt op in de meest uitzinnige kostuums. Als deel van het repertoire brengen ze naast de bekende Schlagers, Duitstalige persiflages op internationale hits.

De meest doldwaze Schlagershow ooit!
Meer dan 20 jaar geleden heeft ‘Der Meister' zelf voor de eerste keer op het podium gestaan en sindsdien heeft hij ons blij gemaakt met minstens 2000 liveconcerten, meer dan 500.000 verkochte platen, en daarnaast ontelbare momenten van vreugde, feest, liefde, dans, geluk, plezier, en bovenal vriendschap! Want dat is wat de prettige gestoorde zangers eenider wil meegeven! Vriendschap! Naast zijn (zelf)benoeming tot één van Duitslands beste entertainers, is Guildo een absolute allrounder. De afgestudeerde pedagoog is naast muzikant, talkshow host, opera & musicalster, performer, schrijver en acteur –, vooral als entertainer onderweg. Guildo verstaat de kunst om grensverleggende en nieuwe wegen te bewandelen.

Toch, muziek heeft (naast zijn al zijn passies) de grootste plaats in zijn hart, en daarom gunt hij zijn eigen liedjes aan al zijn fans, vrienden, maar vooral ook aan zichzelf…:)
Samen met zijn band “Die Orthopädischen Strümpfen” (de orthopedische steunkousen), brengt hij -in in 90 minuten durend live-concert- de besten der beste Schlagers ten gehore; Verdammt ich lieb dich, Er gehört zur mir, Ein festival der liebe, maar auk legendarische hits als Moskou en Delilah komen voorbij. Echter, wel in een typisch, doldwaas ‘Guildo Horn jasje’….

Kortgezegd, de tófste Duitse schlagers uit Guildo’s platenkeuken; puur en op smaak! Guildo en zijn band wensen je ‘Guten appetit’ en hopen je snel te zien in een van zijn live show’s in Nederland!

Wenst u meer informatie over Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe boeken, Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe inhuren, Schlagerband Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe boeken, prijs Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe, artiestenburo Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe, artiestenbureau Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe, management Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe, Oktoberfest Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe

Meer informatie over Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe