BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Joe's Wiesn Band

Toporkest uit Bayern

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Persfoto van Joe's Wiesn Band ofwel Joe Williams band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Joe's Wiesn Band nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Joe's Wiesn Band ofwel Joe Williams band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Joe's Wiesn Band boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Joe's Wiesn Band.

Biografie / informatie over boekingen van Joe's Wiesn Band
Een nieuwe band met een nieuwe naam, doch zien we in dit geval oude bekenden.
In dit geval betreft het niemand minder dan de muzikanten van de wereldwijd bekende en succesvolle 'Joe Williams Band'. Al meer dan 20 jaar en met meer dan 100 optredens per jaar, is deze bekende feestband onderweg in voornamelijk Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Doordat hun optredens eigenlijk grotendeels Oktoberfesten en Bierfesten betreft, hebben ze besloten om hun naam eer aan te doen aan daar waar ze het liefst verblijven; De Wiesn! Vandaar: Joe's Wiesn Band! Deze geroutineerde Oktoberfestband met louter muziekprofessionals heeft haar repertoire helemaal afgestemd op het hedendaagse Oktoberfeest. Van Schunkeln tot Alpenrock en alles wat daar tussen zit:Oktoberfesthits, Duitse Schlagers, Tiroler Volksmusik maar ook hedendaagse hits worden niet geschuwd.
Zes muzikanten inclusief hübsche zangeres, zijn er klaar voor om te zorgen dat ook in Nederland en België het dak eraf gaat! Een top Oktoberfest = hun missie!

Wenst u meer informatie over Joe's Wiesn Band?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Joe's Wiesn Band? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Joe's Wiesn band boeken, Joe's Wiesn band inhuren, Joe's Wiesn band buchen, boekingen Joe's Wiesn band, buchungen Joe's Wiesn band, gage Joe's Wiesn band, prijs Joe's Wiesn band, preis Joe's Wiesn band, Management Joe's Wiesn band, artiestenbureau Joe's Wiesn band, artiestenburo Joe's Wiesn band, Joe Williams band boeken, Oktoberfestband Joe's Wiesn band, Oktoberfeestband Joe's Wiesn band, Duitse feestband Joe's Wiesn band

Meer informatie over Joe's Wiesn Band

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Joe's Wiesn Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Joe's Wiesn Band is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Joe's Wiesn Band. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Joe's Wiesn Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Joe's Wiesn Band