BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Münchner Zwietracht

Hét summum uit München

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

U kunt Münchner Zwietracht nu boeken bij Oktoberfeestartiesten


Münchner Zwietracht boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Münchner Zwietracht.

Biografie / informatie over de boekingen van Münchner Zwietracht
"O'zapft is" hoort men elk jaar aan het begin van het Oktoberfest in München, het grootste en meest sfeervolle bierfestival ter wereld. En elke keer bezoeken miljoenen mensen uit de hele wereld deze "Wiesn" (zo noemen ze het feestterrein in Bayern). Steevast kan men hier uit zijn dak gaan op de muzikale klanken van huisband Münchner Zwietracht. Traditiegetrouw trekken ze al meer dan twee decennia als "meest populaire Oktoberfestband ter wereld", van München naar de Wiesn om hun muziek en de unieke sfeer van het bierfestival uit te dragen.

Wolfgang Köbele op bas, trompet Heinz Fuhrmann, Andi Häckel op keyboards en accordeon, gitarist Robert Haslinger, Mark Fugmann op drums en Gerry Grass, die verantwoordelijk is voor zang, gitaar en trompet, zijn daarom als geen ander dé band als het gaat om 'party, power, entertainment en een super stimmung! Tours door de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, ondersteunen Münchner Zwietracht’s unieke status als Oktoberfest band no.1 ter wereld. 

De geschiedenis van Münchner Zwietracht sinds 1991 is rijk aan vele mooie momenten en successen. Vele tournees in de Volsstümliche muziek-scène, tal van CD releases, televisie- en radio-uitzendingen, hebben ertoe bijgedragen om van Münchner Zwietracht Duitsland’s ‘Beierse kultband’ te maken!

Wenst u meer informatie over Münchner Zwietracht?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Münchner Zwietracht? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Münchner Zwietracht boeken, Münchner Zwietracht inhuren, prijs Münchner Zwietracht, gage Münchner Zwietracht, artiestenburo Münchner Zwietracht, artiestenbureau Münchner Zwietracht, management Münchner Zwietracht, optreden Münchener Zwietracht, boeken Münchener Zwietracht, inhuren Münchener Zwietracht, band Münchener Zwietracht, prijs Münchener Zwietracht, agentur Münchener Zwietracht

Meer informatie over Münchner Zwietracht

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Münchner Zwietracht zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Münchner Zwietracht is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Münchner Zwietracht. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Münchner Zwietracht te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Münchner Zwietracht