BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Andrea Berg

Icoon der Schlagermusik

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Andrea Berg schlager zangeres bij oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Andrea Berg nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Andrea Berg schlager zangeres bij oktoberfeestartiesten.nl

Andrea Berg boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Andrea Berg.

Biografie / Informatie over boekingen van Andrea Berg
Andrea Berg behoort tot wat je zegt ‘de iconen’ als we het hebben over Duitse rasartiesten. Met ontelbare albums, hits én awards is Andrea Berg niet meer weg te denken uit de Duitse schlagerscene. Andrea Berg werd geboren in Krefeld. Als kind begon ze met zingen op kermissen en andere feesten. Later speelde met ze met een live band hetgeen ze combineerde met haar werk als verpleegkundige op de intensive care van het regionale ziekenhuis. De muzikale carrière van Andrea Berg begon in 1992, toen de producent Eugen Römer een opname van haar te horen kreeg. Hij werd enthousiast door haar stem en binnen een week waren de eerste tracks opgenomen voor haar debuutalbum Du bist frei. Al snel volgde nieuwe albums, met miljoenen verkochte platen als gevolg.

Andrea Berg is niet alleen bekend van haar muziek, maar ook steeds meer vanwege haar podiumoutfits. Ze wordt veel gezien in korte minirokken, jarretelles en kniehoge laarzen. Ze woont momenteel samen met haar dochter in Aspach, Baden-Württemberg. Haar album uitgebracht in oktober 2010, werd platinum binnen 6 dagen en werd meteen nummer 1 in Duitsland en Oostenrijk. Haar hits zoals 'Du hast mich Tausendmal belogen of Die Gefühle haben Schweigepflicht' zijn niet meer weg te denken uit de Schlager evergreens.

Wenst u meer informatie over Andrea Berg?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Andrea Berg? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Andrea Berg huren, Andrea Berg inhuren, Andrea Berg boeken, boekingen Andrea Berg, artiestenbureau Andrea Berg, artiestenburo Andrea Berg, prijs Andrea Berg Andrea Berg, boekingskantoor, kosten Andrea Berg, management Andrea Berg

Meer informatie over Andrea Berg

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Andrea Berg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Andrea Berg is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Andrea Berg. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Andrea Berg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Andrea Berg