BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Anne-Maria Zimmermann

Deutschland sucht den Superstar

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Persfoto van Annemaria Zimmermann, Duitse Schlager zangeres bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Anne-Maria Zimmermann nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Annemaria Zimmermann, Duitse Schlager zangeres bij Oktoberfeestartiesten.nl

Anne-Maria Zimmermann boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Anne-Maria Zimmermann.

Biografie / Informatie over boekingen van Anne-Maria Zimmermann
Anne-Maria Zimmermann is een vooraanstaande Duitse Schlagerzangeres en bekend geworden door het TV programma DSDS (Deutschland sucht den Superstar).
Als jongste van het gezin was zij al vroeg bezig met muziek; keyboard, piano en fluit, maar bovenal zang.
Na haar deelname aan DSDS ging het snel met haar carrière; in 2007 bracht ze haar debuutsingle uit; Der erste Kuss, waarna een platencontract bij Universal Music volgde. Vervolgens kwam ze met bekende singles waaronder 1000 träume weit, frei sein, en trad ze vele malen op in Mallorca.

In 2010 was ze betrokken bij een groot ongeval doordat de helikopter waarmee ze onderweg was naar een optreden, neerstortte, met vele verwondingen en breuken als gevolg.
Maar, wonder boven wonder kwam ze er weer bovenop. Vanaf 2011 staat ze weer op de planken en schittert de Duitse Schlagerzangeres als nooit tevoren. Singles als 100.000 leuchtende Sterne, Leben, Freundschaftsring, danwel Himmelblaure Augen, brachten haar weer terug in een top-10 positie in de Deutsche Charts. Terug van weggeweest, en nog immer fonkelend: Anne-Maria Zimmermann! 

Wenst u meer informatie over Anne-Maria Zimmermann?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Anne-Maria Zimmermann? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Anne-Maria Zimmermann boeken, Anne-Maria Zimmermann inhuren, Gage Anne-Maria Zimmermann, optreden Anne-Maria Zimmermann, Schlager Anne-Maria Zimmermann, Artiestenburo Anne-Maria Zimmermann, Artiestenbureau Anne-Maria Zimmermann, Management Anne-Maria Zimmermann, Duitse zangeres Anne-Maria Zimmermann

Meer informatie over Anne-Maria Zimmermann

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Anne-Maria Zimmermann zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Anne-Maria Zimmermann is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Anne-Maria Zimmermann. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anne-Maria Zimmermann te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Anne-Maria Zimmermann