BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Brings

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Bands uit Köln zoals Brings boek je bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Brings nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Bands uit Köln zoals Brings boek je bij Oktoberfeestartiesten.nl

Brings boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Brings.

Biografie | Informatie over boekingen van Brings
De band werd opgericht door de broers Peter en Stephan Brings , Harry Alfter en Matthias Gottschalk. Tegenwoordig bestaat de band uit Peter en Stephan Brings, Harry Alfter, Kai Engel en Christian Blüm. In 1991 verscheen het debuutalbum Zwei Zoote Minsche. De band speelde in 1991 naast Billy Idol en Transvision Vamp als voorprogrammagroep voor de Simple Minds in het uitverkochte Müngersdorfer Stadion in Keulen en in 1993 bij Rock am Ring. Een hoogtepunt was een nagenoeg uitverkochte Kölner Sporthalle in hetzelfde jaar.  Als voorprogramma speelde Brings onder andere bij tournees van AC/DC, Tom Petty en de Simple Minds.

De eerste hit was Nur mer zwei, die een 56e plaats scoorde in de Duitse charts. Verdere bekende titels uit deze periode zijn KatharinaNix ist VerjesseAliEhrenfeldBis ans Meer, die als filmmuziek voor Knockin' on Heaven's Door ter sprake kwam. In 2000 kwam het tot dan grootste succes met Superjeilezick (Those Were the Days). Vooral tijdens het Keulse carnaval werd het nummer, dat eigenlijk was bedoeld als verjaardagsserenade voor de band, een superhit. Vanaf dat moment veranderde hun speelstijl van “rock’ naar “rock-bewerkte-Schlagermuziek. 

Nadat Brings buiten het carnavalsseizoen vooral in de omgeving van Keulen onderweg was, bracht de band de tournee 2008 op initiatief van de Köln-Munchner Karnevalsverein e.V. ook naar München. Binnen zes weken na de start van de voorverkoop in januari 2008 waren alle 700 beschikbare tickets uitverkocht en de band kon weer na lange tijd aan de vroegere successen buiten het  Rheinland aanleunen. Dus zeg je Brings dan zeg je KÖLN met hoofdletters!

Wenst u meer informatie over Brings?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Brings? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Brings boeken, boekingen brings, Brings inhuren, Keulse band Brings, prijs van Brings, management Brings, prijs Brings,

Duitse carnavalsband Brings, artiestenburo Brings, artiestenbureau van Brings, boekingskantoor van Brings

Meer informatie over Brings

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Brings zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Brings is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Brings. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Brings te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Brings