BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Cappuccinos

half Duits, half Nederlands

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

4 sterren

Land

Duitsland

Die Cappuccinos schlageralt bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Cappuccinos nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Die Cappuccinos schlageralt bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Cappuccinos boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Cappuccinos.

Biografie / Informatie over boekingen van Die Cappuccino's 
Duitse schlagers zijn hip en daarvan profiteren ook die Cappuccinos, de Duits-Nederlandse band, die sinds 2009 furore maakt in Duitsland. Deze ‘boyband’ moet de fans bijna van zich afmeppen en  heeft zich inmiddels kunnen nestelen in de stal van de Schlager grootheden. Heel bijzonder is dat van de drie leden van deze nieuwe Schlagerband er twee uit Nederland komen. De broers Réne en Michèl wisten samen een plaatsje te bemachtigen in de band. Niemand minder dan Kristina Bach zocht middels een casting naar leden voor een nieuwe schlageract. Het project kreeg de naam "Die Cappuccinos", vernoemd naar Kristina eerste grote hit.

Een veelbelovende toekomst wacht de drie: inmiddels wordt er hard gewerkt aan alweer het volgende album en zijn ze graag geziene gasten in de diversen TV Shows in Duitsland. Die Cappuccinos zijn o.a recordhouder van de Duitse hitparade van SMAGO.net. Als eerste band drie keer achtereenvolgend een nummer 1 notering en is daarnaast de eerste Nederlandse act die de Beneluxprijs Die Goldene Tulpe in ontvangst hebben genomen.

Wenst u meer informatie over Die Cappuccinos?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Cappuccinos? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Cappuccinos huren, Die Cappuccinos inhuren, Die Cappuccinos boeken, boekingen Die Cappuccinos, artiestenbureau Die Cappuccinos, artiestenburo Die Cappuccinos, prijs Die Cappuccinos, boekingskantoor Die Cappuccinos, kosten Die Cappuccinos, management Die Cappuccinos

Meer informatie over Die Cappuccinos

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Cappuccinos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Cappuccinos is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Cappuccinos. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Cappuccinos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Cappuccinos