BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Räuber

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Persfoto van Die Rauber, Duitse carnavalsband uit Keulen (Köln)

U kunt Die Räuber nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Rauber, Duitse carnavalsband uit Keulen (Köln)

Die Räuber boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Räuber.

Biografie | Informatie over boekingen van Die Räuber
Alle begin is moeilijk. In de beginjaren wisselde de bandbezetting behoorlijk. De beiden oprichters, Karl Heinz Brand (gitaar) en Kurt Feller (toetsen) hebben tot 1993 wat bandleden gewisseld maar daarna stond de band eindelijk op solide voeten. Wolfgang Bachem en Norbert Campmann werden toegevoegd en brachten een succesvolle samenwerking op gang, met nieuwe hits en verschillende co-produkties. De populariteit van de band steeg naarmate de jaren verstreken!  Die Räuber groeien uit tot een uitermate populaire Duitse feestband, en met de grote hit “ Dat es Heimat” tonen zij hun kwaliteit tijdens hun succesvolle en drukbezochte optredens!  Na het afscheid van frontman, oprichter en liedjesschrijver, Karl-Heinz Brand in 2017, brengen ze het album “Welthits op Kölsch” uit. 

 Dit album komt op de 2eplaats in de duitse Schlagercharts! En met de nieuwe frontman, Torben Klein, staan naast de vele megahits uit de eerste 25 jaar, nieuwe nummers op het programma die nieuwe opzwepende dynamiek, een opwindend nieuw geluid, die zo aanstekelijk werkt sinds het begin een kwart eeuw geleden! Ze brengen hiermee een mooie mix van bekende Keulse meezingers en gevoelige ballads voor hun publiek en daarmee elke concertbezoeker. Ze verleiden het publiek niet alleen tot dansen, maar weten zo ook hun hart te bereiken (zoals de duitsers dat mooi kunnen verwoorden)..

Wenst u meer informatie over Die Räuber?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Räuber? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Rauber boeken, Die Rauber inhuren, boekingen Die Rauber, prijs Die Rauber, gage Die Rauber, boekingskantoor Die Rauber, artiestenburo Die Rauber, artiestenbureau Die Rauber, management van Die Rauber, duitse feestband Die Rauber.

Meer informatie over Die Räuber

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Räuber zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Räuber is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Räuber. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Räuber te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Räuber