BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Randfichten

Der alten Holzmichel..

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Die Randfichten bekend van Der Holzmichel bij Oktoberfeest artiesten

U kunt Die Randfichten nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Die Randfichten bekend van Der Holzmichel bij Oktoberfeest artiesten

Die Randfichten boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Randfichten.

Biografie / Informatie over boekingen van Die Randfichten
Damen und Herren Musiklovers; het wachten wordt beloond. Die Randfichten zijn terug, en hoe! Bekend van vele hits, waarvan de bekendse iedereen mee kan zingen; “Lebt den der alte Holzmichel noch?” Rups, Michl en Lauti hebben van enkele jaren ‘zonder muziek’, gebruik gemaakt om een nieuw album op te nemen en komen nog sterker terug. Met een nieuwe cd en een nieuwe show vol bekende hits en nieuwe feestelijke nummers zijn ze ’zurück in die Stadt’.

Al vanaf 1992 spelen Die Randfichten met veel navolging op grote podia, met een mix van ouderwetse volksliederen in een eigen modern en feestelijk jasje. In thuisland Duitsland wonnen zij meerdere muziekprijzen en brachten zij enkele succesvolle albums uit waarvan enkele singles de nationale hitparade bereikten. In 2007 vierden zij hun 15-jarig jubileum en besloten zij een creatieve pauze in te lasten. Met als resultaat nieuw werk en nieuwe energie die tijdens uw Oktoberfeest tot een feestelijke uitbarsting zal gaan komen.

Wenst u meer informatie over Die Randfichten?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Randfichten? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Randfichten huren, Die Randfichten inhuren, Die Randfichten boeken, boekingen Die Randfichten, artiestenbureau Die Randfichten, artiestenburo Die Randfichten, prijs Die Randfichten, boekingskantoor Die Randfichten, kosten Die Randfichten, management Die Randfichten

Meer informatie over Die Randfichten

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Randfichten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Randfichten is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Randfichten. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Randfichten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Randfichten