BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Dieter Thomas Kuhn

De Schlagerzanger met cultstatus

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Foto van Dieter Thomas Kuhn, Schlagersänger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Dieter Thomas Kuhn nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Dieter Thomas Kuhn, Schlagersänger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Dieter Thomas Kuhn boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Dieter Thomas Kuhn.

Biografie / informatie over boekingen van Dieter Thomas Kuhn
Dieter Thomas Kuhn geeft in Duitsland al een jaar of twintig optredens voor grote mensenmassa’s maar in Nederland heeft Kuhn nooit eerder gestaan. Deze sympathieke schlagerzanger heeft in eigen land schlagermuziek toegankelijk gemaakt voor jong en oud en bewijst dat zijn optredens een feestje zijn voor iedereen. Samen met zijn opvallend uitgedoste 12-koppige band geeft hij iedereen de avond van zijn of haar leven en zingt hij bekende Duitse hits als ‘Sag mir Quando,’ ‘Ein Festival der Liebe,’ ‘Ein Mädchen fur Immer,’ ‘Du’ en ‘Eine neue Liebe ist wie ein neues Leben’ met een vette knipoog. Met zijn strakke glitterpak, hoge kraag en dikke snor treedt hij jaarlijks op voor meer dan 15000 fans in het Berlijnse Waldbühne amfitheater.

Wenst u meer informatie over Dieter Thomas Kuhn?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Dieter Thomas Kuhn? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Dieter Thomas Kuhn: Dieter Thomas Kuhn huren, Dieter Thomas Kuhn inhuren, Dieter Thomas Kuhn boeken, boekingen Dieter Thomas Kuhn, artiestenbureau Dieter Thomas Kuhn, artiestenburo Dieter Thomas Kuhn, prijs Dieter Thomas Kuhn, boekingskantoor Dieter Thomas Kuhn

Meer informatie over Dieter Thomas Kuhn

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Dieter Thomas Kuhn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Dieter Thomas Kuhn is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Dieter Thomas Kuhn. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dieter Thomas Kuhn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Dieter Thomas Kuhn