BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Gaby Baginsky

Bekend van de ZDF Hitparade

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

4 sterren

Land

Duitsland

Persfoto Gaby Baginsky, Duitse zangeres bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Gaby Baginsky nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Gaby Baginsky, Duitse zangeres bij Oktoberfeestartiesten.nl

Gaby Baginsky boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Gaby Baginsky.

Biografie / informatie over boekingen van Gaby Baginsky
Gaby Baginsky was 25 keer te zien in de legendarische ZDF Hitparade en daarnaast in bijna elke TV uitzending of Show die er maar was en is in Duitsland. Eén ding staat vast, als Gaby Baginsky op de bühne staat overtuigt de sympathieke en zeer geliefde zangeres door haar kunnen en door haar bescheiden karakter. Hard werken en doorzettingskracht hebben Gaby Baginsky succes gebracht. Ze heeft nooit enkel op haar aangeboren talenten gebouwd maar heeft zang-, piano-, ballet- en dansles gehad. Ze brengt tijdens haar optredens stemming, plezier en uitgelatenheid, of dat nu tijdens gala's, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten of welk feest dan ook is.

2009 begon met een zeer succesvolle titel, namelijk "Diese Nacht" en werd veelvuldig ingezet bij de WDR4 en in discotheken. Daarna volgde "Sag mir noch einmal ich lieb' dich" en in juni voor het begin van de zomer "Lass' mich deine Sonne sein". Gaby Baginsky is weer gaan samenwerken met haar vroegere producent Adam Schairer (van Adam & Eve) die verantwoordelijk is voor vele hits van Gaby Baginsky uit de 70-er jaren. Hij heeft haar nieuwe album "Ich will kein Engel sein" geproducereerd welke begin 2010 uit is gekomen.

Wenst u meer informatie over Gaby Baginsky?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Gaby Baginsky? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Gaby Baginsky: Gaby Baginsky huren, Gaby Baginsky inhuren, Gaby Baginsky boeken, boekingen Gaby Baginsky, artiestenbureau Gaby Baginsky, artiestenburo Gaby Baginsky, prijs Gaby Baginsky, boekingskantoor Gaby Baginsky

Meer informatie over Gaby Baginsky

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Gaby Baginsky zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Gaby Baginsky is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Gaby Baginsky. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gaby Baginsky te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Gaby Baginsky