BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Hansi Hinterseer

De absolute megaster van Oostenrijk

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Persfoto van Hansi Hinterseer Schlager artiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Hansi Hinterseer nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Hansi Hinterseer Schlager artiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

Hansi Hinterseer boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Hansi Hinterseer.


Biografie / informatie over boekingen van Hansi Hinterseer

Hansi Hinterseer is een absolute megaster in Oostenrijk en ver daarbuiten. Hij werd zanger na een succesvolle skicarrière en zag zijn muzikale loopbaan een hoge vlucht nemen na zijn eerste optreden in 1994 in het in het hele Duitstalige gebied uitgezonden tv-programma ‘Musikantenstadl’ van de ORF. Sindsdien behaalde de immer goedlachse Hansi met zijn albums 30 keer goud en platina in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Ook voor zijn werk als showmaster kent hij grote waardering.

In 1993 was Hansi te gast op het verjaardagsfeestje van muziekproducent Jack White. Totaal onverwacht en onaangekondigd begon Hansi te zingen en dat was de start voor hem van een tweede leven. Hansi kreeg een platencontract en in 1994 kwam zijn eerste album uit. De schlager- en volkszanger Hansi Hinterseer was geboren. Al van bij de start van zijn muzikale carrière veroverde Hansi alle harten. Hansi heeft een heel apart stemgeluid en in zowat alle liedjes die hij zingt voel je de sfeer van zijn heimat Oostenrijk. De man met de vriendelijke lach en met meezingers als ‘Hände zu Himmel’, ‘Du bist mein Leben’ en ‘Viele Grüsse aus Tirol’ is het beste muzikale exportproduct wat Oostenrijk de voorbije decennia heeft voortgebracht. Niet minder dan 44 concerten in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Luxemburg, België, Nederland, Italië en Frankrijk staan op het programma.

Wenst u meer informatie over Hansi Hinterseer?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Hansi Hinterseer? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Hansi Hinterseer huren, Hansi Hinterseer inhuren, Hansi Hinterseer boeken, boekingen Hansi Hinterseer, artiestenbureau Hansi Hinterseer, artiestenburo Hansi Hinterseer, prijs Hansi Hinterseer, boekingskantoor Hansi Hinterseer, kosten Hansi Hinterseer, management Hansi Hinterseer

Meer informatie over Hansi Hinterseer

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Hansi Hinterseer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Hansi Hinterseer is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Hansi Hinterseer. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hansi Hinterseer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Hansi Hinterseer