BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Klubbb3

Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Klubbb3 Jan Florian en Kristoff, schlager act bij Oktoberfeest artiesten.nl

U kunt Klubbb3 nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Klubbb3 Jan Florian en Kristoff, schlager act bij Oktoberfeest artiesten.nl

Klubbb3 boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Klubbb3.

Biografie / Informatie over boekingen van Klubbb 3
Wie kent ze ondertussen niet? Klubbb 3, bestaande uit Christoff, Jan Smit en Florian Silbereisen komt niet uit de koker van vindingrijke artiestenmanagers, maar is spontaan geboren uit voorliefde voor de Duitse Schlager! Hoewel de drie zangers Florian Silbereisen (Duitsland), Jan Smit (Nederland) en Christoff (België) al lang de status van superster in eigen land hebben verworven, is het hun puur te doen om plezier en passie! Met een brede grijns belichten ze hun nieuwe album 'Vorsicht Unzensiert': niet alleen aan hun fans, maar juist ook richting diegenen die eigenlijk helemaal niet van Schlagers houden, danwel veel te serieus nemen.

Klubbb3 brengt enkel Duitse Schlagers om mee te zingen, de tent op de kop te zetten en alles wat daarbij hoort, zonder concessies! Een groot deel van hun populaire hits komt uit de pen van de bekende productent Uwe Busse, welke zeer succesvolle jaren heeft meegemaakt met de alom bekende 'Flippers'.

Wenst u meer informatie over Klubbb3?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Klubbb3? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Klubbb 3 boeken, klubbb 3 inhuren, prijs Klubbb 3, optreden Klubbb 3, management Klubbb 3, artiestenburo Klubbb 3, artiestenbureau Klubbb 3, Klubbb boeken, Klubbb inhuren, prijs Klubbb, gage Klubbb, Klubbb 3 Nederland

Meer informatie over Klubbb3

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Klubbb3 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Klubbb3 is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Klubbb3. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Klubbb3 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Klubbb3