BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Marianne Rosenberg

Ich bin wie Du!

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Marianne Rosenberg bekende schlagerzangeres bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Marianne Rosenberg nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Marianne Rosenberg bekende schlagerzangeres bij Oktoberfeestartiesten.nl

Marianne Rosenberg boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Marianne Rosenberg.

Biografie / Informatie over boekingen van Marianne Rosenberg
Wie is niet met haar nummers opgegroeid? Ich bin wie Du, of Er gehort zur mir zijn klassiekers die we allemaal uit volle borst kunnen meezingen. Marianne Rosenberg, wellicht de meest succesvolle Duitstalige schlagerzangeres uit het jaren '70 tijdperk, werd als 15 jarig meisje ontdekt bij een talentenwedstrijd en scoorde al snel haar eerste hit. Niet veel later bracht ze haar eerste album uit, waarna er maar liefst 17 succesvolle albums volgden in de periode 1971-1980.

Haar laatste album uit 2010 is uniek te noemen, want alle teksten kwamen uit haar pen, en alle nummers heeft ze samen met haar partner gecomponeerd! Tegenwoordig is Marianne Rosenberg druk doende met een reeks clubconcerten, waarvoor ze met haar band het hele land doorreist. Ook is ze bezig -en te boeken met haar GalaShow; een 45 minuten tape-act compleet met danseressen en achtergrondzangeressen.

Wenst u meer informatie over Marianne Rosenberg?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Marianne Rosenberg? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Marianne Rosenberg boeken, Marianne Rosenberg inhuren, prijs Marianne Rosenberg, gage Marianne Rosenberg, artiestenburo Marianne Rosenberg, management Marianne Rosenberg, Schlagerstar Marianne Rosenberg, buchungen Marianne Rosenberg

Meer informatie over Marianne Rosenberg

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Marianne Rosenberg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Marianne Rosenberg is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Marianne Rosenberg. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marianne Rosenberg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Marianne Rosenberg