BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Matthias Reim

Verdammt ich lieb dich!

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Matthias Reim Duitse zanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Matthias Reim nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Matthias Reim Duitse zanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Matthias Reim boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Matthias Reim.

Biografie / Informatie over boekingen van Matthias Reim
'Verdammt ich lieb dich' werd destijds geschreven door een toen nog onbekende student, zanger en componist; Matthias Reim, en lanceerde hiermee een onnavolgbare superhit. Meer dan 1 miljoen singles en meer dan 2 miljoen verkochte albums heeft deze volkszanger op zijn naam staan! Hierna volgde enkele dieptepunten; zijn management beschuldigde hem van onwaarheden, waarna zijn platenverkoop kelderde. Maar Matthias Reim vocht terug; hij wisselde van management en begon zijn strijd tegen 'het lot' zoals hij het noemde. Binnen no-time was Matthias Reim weer 'één van de grootste' binnen de Duitse muziekindustrie. Het resultaat; uitverkochte zalen en juichende fans! Matthias Reim is weer terug en hoe!

Wenst u meer informatie over Matthias Reim?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Matthias Reim? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Matthias Reim boeken, Matthias Reim inhuren, prijs Matthias Reim, gage Matthias Reim, buchungen Matthias Reim, agentur Matthias Reim, management Matthias Reim, artiestenburo Matthias Reim, artiestenbureau Matthias Reim, schlagerzanger Matthias Reim

Meer informatie over Matthias Reim

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Matthias Reim zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Matthias Reim is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Matthias Reim. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Matthias Reim te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Matthias Reim