BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Olaf Henning

'Komm hol das Lasso raus'

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

Olaf Henning Duitse zanger bij Oktoberfeest artiesten

U kunt Olaf Henning nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Olaf Henning Duitse zanger bij Oktoberfeest artiesten

Olaf Henning boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Olaf Henning.

Biografie / Informatie over boekingen van Olaf Henning
Wie kent deze 'Cowboy und Indianer' vertolker uit Duitsland niet? Zijn muzikale carrière begon al op vroege leeftijd. Nadat hij piano gestudeerd had, begon hij op jeugdige leeftijd zijn eigen band en kreeg Olaf Henning jaren later bekendheid met het zelfgeschreven nummer ‘Ich bin nicht mehr dein clown’. De single werd uitgebracht in 1997 waarvan meer dan 100.000 exemplaren warden verkocht. Meer hits als Maddalena, Alarmstife Rot en Herzdame volgden snel. In oktober 2000 won hij de ‘Monatswertung der ZDF Hitparade’ met het nummer ‘Das spiel ist aus’, waarna hij in december dat jaar op plaats 3 eindigde met de alom bekende hit ‘Cowboy und Indianer’. De hit werd met name bekend door de door Henning verzonnen “Lassodans’. Hoewel de eerste versie werd opgenomen door de Mallorca Boys in 2000, werd de versie van Henning zijn grote doorbraak. Naast zijn muzikale activiteiten, runt Olaf Henning ook zijn eigen muziekclub in Gelsenkirchen waar hij regelmatig als discjockey te zien en te horen is.

Wenst u meer informatie over Olaf Henning?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Olaf Henning? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Olaf Henning huren, Olaf Henning inhuren, Olaf Henning boeken, boekingen Olaf Henning, artiestenbureau Olaf Henning, artiestenburo Olaf Henning, prijs Olaf Henning, boekingskantoor Olaf Henning, kosten Olaf Henning, management Olaf Henning

Meer informatie over Olaf Henning

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Olaf Henning zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Olaf Henning is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Olaf Henning. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Olaf Henning te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Olaf Henning