BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Schürzenjäger

de 'nieuwe' Schürzenjäger

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Schürzenjäger oostenrijkse rock band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Schürzenjäger nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Schürzenjäger oostenrijkse rock band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Schürzenjäger boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Schürzenjäger.

Biografie / informatie over boekingen van Schürzenjäger
Na hun sensationale concert op de Finkenberg hebben die Schürzenjäger afscheid van de bühne genomen. Maar mede-oprichter Alfred Eberharter was niet Alfred Eberharter geweest als hij niet tóch aan een doorstart gedacht had. Dat zijn de Schürzenjager '2.0' geworden! De Schurzenjager -met nieuwe leadzanger- presenteren hun eigen sound zonder hun Zillertaler herkomst te ontkennen. Volksmusik, Schlager, pop en rock... gemixt met oude Schürzenjäger Hits geeft dit een meeslepende geluid dat niemand kan weerstaan. Sierra Madre, Schurzenjager Zeit, Heyman Polka; wie kent deze hits niet? Daar waar een grote carrière begon (100.000 fans die de Finkenberg bevolkten) en het begrip Alpen Woodstock ontstond, daar waar die Schürzenjäger in 2007 hun afscheidsconcert hadden, zullen ze nu de traditie weer voortzetten en in de Alpen 'rocken'. De come-back van de Schürzenjaeger; alsof ze nooit zijn weggeweest! 

Wenst u meer informatie over Schürzenjäger?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Schürzenjäger? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Schurzenjager: Schurzenjager huren, Schurzenjager inhuren, Schurzenjager boeken, boekingen Schurzenjager, artiestenbureau Schurzenjager, artiestenburo Schurzenjager, prijs Schurzenjager, boekingskantoor Schurzenjager, Schürzenjäger, Zillertaler Schürzenjager, Schuerzenjaeger

Meer informatie over Schürzenjäger

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Schürzenjäger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Schürzenjäger is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Schürzenjäger. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Schürzenjäger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Schürzenjäger