BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Semino Rossi

Ster aan het Schlager firmament

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Semino Rossi schagerzanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Semino Rossi nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Semino Rossi schagerzanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Semino Rossi boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Semino Rossi.

Biografie / informatie over boekingen van Semino Rossi
Semino Rossi is op dit moment missschien wel een van de grootste sterren binnen het traditionele Schlagergenre. Geboren in Rosario, Argentinië, kwam hij in 1986 in Oostenrijk terecht, waar hij werk kreeg als zanger in een hotel. Nadat hij de jaren daarna doorbracht, afwisselend in Spanje / Oostenrijk, vestigde hij zich uiteindelijk definitief in Innsbruck. Semino Rossi was ondertussen lid geworden van de Worldmasters Latijns-Amerikaanse dansen met als hoogtepunt toen hij in 2001 werd gekroond tot Weltmeister in de Latijn-Amerikaanse muziek op het WK in Japan. Datzelfde jaar ondertekent Semino Rossi bij platenmaatschappij Universal en in 2004 bracht hij zijn eerste Duitstalige LP uit getiteld “Alles Aus Liebe”. “Tausend Rosen für Dich” volgde een jaar later, kwam terecht in de Duitse top tien en gaf daarmee gestalte aan de rijzende ster ‘Semino Rossi’. Semino Rossi kwam in 2005 met een zomeralbum, echter zijn grootste succes tot op heden is het winnen van de ECHO en de Oostenrijkse Music Awards. In 2010 was Rossi nog te bewonderen op het Schlagerfestival in Kerkrade.

Wenst u meer informatie over Semino Rossi?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Semino Rossi? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Semino Rossi huren, Semino Rossi inhuren, Semino Rossi boeken, Semino Rossi boekingen, artiestenbureau Semino Rossi, artiestenburo Semino Rossi, prijs Semino Rossi, boekingskantoor Semino Rossi, kosten Semino Rossi, management Semino Rossi

Meer informatie over Semino Rossi

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Semino Rossi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Semino Rossi is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Semino Rossi. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Semino Rossi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Semino Rossi