BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Tim Toupet

Und ich Flieg, flieg, flieg

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

Persfoto Tim Toupet, Duitse zanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Tim Toupet nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Tim Toupet, Duitse zanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Tim Toupet boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Tim Toupet.

Biografie / informatie over boekingen van Tim Toupet
Bekend werd de zingende kapper met een reeks van party hits. Een positie in de hitcharts bereikte hij in augustus 2005 waar hij met het zelf gecomponeerde en gezongen lied “ Du hast die haaren schön” binnenkwam. Hij bleef vier weken in de charts en behaalde plaats 62 met dit aanstekelijke nummer. Vervolgens kwam hij wederom terug met de hit “Ich bin ein döner” . Zijn misschien wel bekendste hit is “ So ein schöner tag / und ich flieg-flieg-flieg…” welke al door in verschillende talen vertaald is geworden. Toupet verschijnt regelmatig bij Ballermann en Megapark (Mallorca) en op de Duitse televisie.

Wenst u meer informatie over Tim Toupet?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Tim Toupet? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Tim Toupet: Tim Toupet huren, Tim Toupet inhuren, Tim Toupet boeken, Tim Toupet boekingen, artiestenbureau Tim Toupet, artiestenburo Tim Toupet, prijs Tim Toupet, boekingskantoor Tim Toupet

Meer informatie over Tim Toupet

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Tim Toupet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Tim Toupet is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Tim Toupet. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tim Toupet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Tim Toupet