BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Ursprung Buam

De top van Oostenrijk

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Ursprung Buam volkstümlich trio bij OktoberfeestArtiesten

U kunt Ursprung Buam nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Ursprung Buam volkstümlich trio bij OktoberfeestArtiesten

Ursprung Buam boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Ursprung Buam.

Biografie / Informatie over boekingen van Ursprung Buam
Je kunt er zeker van zijn, bij Die Ursprung Buam krijgt de volksmuziek liefhebber wat hij wil, echte volksmuziek tot in de perfectie uitgevoerd doch ook altijd met een knipoog. Kortom live muziek op z’n best! Die Ursprung Buam is de onbetwiste 'Volksmuziekgroep nr. 1' in Oostenrijk. Waar ze optreden is stemming gegarandeerd. Van de eerste tot de laatste toon merkt men dat Martin Brugger, Andreas Brugger en Manfred Höllwarth met bezieling bezig zijn. Muzikaal combineren de Ursprung Buam traditie met hun eigen muzikale stijl. De jongens overtuigen door hun hoge muzikale kwaliteiten en hun sensationele presentatie op het podium. Elk jaar verzorgen ze talrijke fantastische optredens in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en de Benelux. Met de overwinning bij de “Volkstümliche Hitparade im ORF 1998” begon de grote populariteit van 'de Buam'. Door de alsmaar groeiende schare vaste fans behaalden ze inmiddels 12 keer goud en platina. In 2001 kregen ze zelfs de “Austria Music Award – Amadeus” als succesvolste volkstümliche muziekgroep van Oostenrijk.

Hun albums brengen een heleboel nummers die het publiek in vervoering brengen maar ook heimatliederen met eerlijke, romantische citaten speelden altijd al een belangrijke rol in hun repertoire. Zo mogen natuurlijk nummers als “1809er Marsch” (Andreas Hofer Marsch) of het gevoelige “I mag an Gipfelwind” niet ontbreken. Het reperoire van de Ursprung Buam is zeer veelzijdig. De Ursprung Buam nodigen met hun muziek iedereen uit en ze presenteren het Zillertal in al hun facetten: hartstochtelijk, melancholisch, sexy, humoristisch maar ook met hun feestnummers krijgen ze hun publiek altijd op de banken in de skihutten. Auf geht’s Buam!

Wenst u meer informatie over Ursprung Buam?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Ursprung Buam? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Ursprung Buam: Ursprung Buam huren, Ursprung Buam inhuren, Ursprung Buam boeken, boekingen Ursprung Buam, artiestenbureau Ursprung Buam, artiestenburo Ursprung Buam, prijs Ursprung Buam, boekingskantoor Ursprung Buam

Meer informatie over Ursprung Buam

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Ursprung Buam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Ursprung Buam is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Ursprung Buam. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ursprung Buam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Ursprung Buam