BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Zillertaler Haderlumpen

Winnaar Grand Prix der Volksmusik

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Zillertaler Haderlampen Oostenrijkse band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Zillertaler Haderlumpen nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Zillertaler Haderlampen Oostenrijkse band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Zillertaler Haderlumpen boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Zillertaler Haderlumpen.

Biografie / informatie over boekingen van de Zillertaler Haderlumpen 
De band is opgestart in juni 1987 als de "Drei Lustige Zillertaler".
maar al snel is de naam veranderd in "De Zillertaler Haderlumpen".
 Van je hobby je beroep maken, dat is wat de Haderlumpen hebben gedaan. 
Ontzettend populair zijn ze in het Zillertal, daar waar ze wonen. Maar met vele optredens in het buitenland werden ze ook buiten de grenzen steeds bekender. Een elk terugkerend evenement is het Open air. 
Dit live concert wordt jaarlijks in de buitenlucht gehouden in Zell am Ziller.

Die Zillertaler Haderlumpen waren vaker in ons land te gast voor een avondvullend concert; winnaars van o.a. de Grand Prix der Volkmusik, de Goldene Tulpe in de categorie “Beste groep” en “Beste lied”. Ze weten precies wat er nodig is om een echt feestje te bouwen! Alle door de Haderlumpen gezongen nummers kan iedereen direct meezingen en meefeesten! De kans dat u niet kunt blijven zitten is dus eigenijk heel klein! Laat u verrassen en overtuigen door de Zillertaler Haderlumpen tijdens een geweldig optreden voor jong en oud! “Das Leben ist schon!” Als je dat maar weet!

Wenst u meer informatie over Zillertaler Haderlumpen?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Zillertaler Haderlumpen? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Zillertaler Haderlumpen huren, Zillertaler Haderlumpen inhuren, Zillertaler Haderlumpen boeken, boekingen Zillertaler Haderlumpen, artiestenbureau Zillertaler Haderlumpen, artiestenburo Zillertaler Haderlumpen, prijs Zillertaler Haderlumpen, boekingskantoor Zillertaler Haderlumpen, kosten Zillertaler Haderlumpen

Meer informatie over Zillertaler Haderlumpen

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Zillertaler Haderlumpen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Zillertaler Haderlumpen is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Zillertaler Haderlumpen. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zillertaler Haderlumpen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Zillertaler Haderlumpen