BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Anita Rosendorf

Is gek op Schlagers én Rozen...

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Anita Rosendorf Schlagerbangeres bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Anita Rosendorf nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Anita Rosendorf Schlagerbangeres bij OktoberfeestArtiesten.nl

Anita Rosendorf boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Anita Rosendorf.


Biografie / informatie over boekingen van Anita Rosendorf

U bent op zoek naar een typische Duitse zangeres voor uw Oktoberfest? Anita Rosendorf (in het echt ook gék op rozen) is er zo eentje! Met recht een Schlagerartiest in hart en nieren te noemen! Zij is te gast op vele Oktoberfesten en Bierfeesten en brengt met haar verschijning het publiek letterlijk op de been. Bekende hits als Ich bin wie Du, Herzilein en Du hast mich tausend mal belogen komen in haar 30 minuten tellende show voorbij. Anita staat haar mannetje wel tijdens een optreden; ze gebruikt elke vierkante meter van het podium, en maakt er zelfs een gewoonte van om tijdens haar act het publiek in te gaan. Met haar herkenbare schlager-stem en een 'typische' Duitse performance is zij te bewonderen op de Oktoberfest-planken!

Wenst u meer informatie over Anita Rosendorf?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Anita Rosendorf? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Anita Rosendorf boeken, Anita Rosendorf inhuren, management Anita Rosendorf, boekingskantoor Anita Rosendorf, artiestenburo Anita Rosendorf, artiestenbureau Anita Rosendorf, Duitse zangeres Anita Rosendorf, Duitse Act Anita Rosendorf, Schlagerartiest Anita Rosendorf, Schlagerzangeres Anita Rosendorf, Zangeres Oktoberfest

Meer informatie over Anita Rosendorf

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Anita Rosendorf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Anita Rosendorf is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Anita Rosendorf. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anita Rosendorf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Anita Rosendorf