BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Antoon aus Tirol

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

foto Antoon aus Tirol oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Antoon aus Tirol nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto Antoon aus Tirol oktoberfeestartiesten.nl

Antoon aus Tirol boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Antoon aus Tirol.

Biografie | Informatie over boekingen van Antoon aus Tirol
Regelrecht uit Oostenrijk en Mallorca; Antoon aus Tirol, der Neue Après-ski-Ski Meister! Met zijn skikleding aan en zijn stem gesmeerd met kruidenbitter, is hij klaar om jou Après-ski-Ski feest te laten knallen! Als der Antoon aus Tirol maakt hij met de grootste Après-ski hits er een tolles fest van!

Met nummers als Die Eisbären, Mama Lauda, Viva Colonia, Helikopter en vele andere hits zet hij jouw tentfeest richtig auf den Kopf! Jetzt get's loss....Boek nu Antoon aus Tirol voor die te gekke Mallorca partty! Of, elk feestje eigenlijk!!

Wenst u meer informatie over Antoon aus Tirol?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Antoon aus Tirol? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Antoon aus Tirol boeken, Antoon aus Tirol inhuren, Anton aus Tirol, artiestenburo Antoon aus Tirol, Antoon aus Tirol, Oktoberfest Antoon aus Tirol, Tiroler Antoon aus Tirol, Party Antoon aus Tirol, artiestenbureau Antoon aus Tirol.

Meer informatie over Antoon aus Tirol

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Antoon aus Tirol zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Antoon aus Tirol is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Antoon aus Tirol. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Antoon aus Tirol te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Antoon aus Tirol