BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

De Alpenzusjes

De zingende zusjes

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

Persfoto van De Alpenzusjestape-act bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt De Alpenzusjes nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van De Alpenzusjestape-act bij Oktoberfeestartiesten.nl

De Alpenzusjes boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van De Alpenzusjes.

Biografie | informatie over boekingen van De Alpenzusjes
De Alpenzusjes, helemaal van deze tijd, met een frisse uitstraling en bijpassende kleding. De eerste hit van de nieuwe Alpenzusjes was “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011. Tot op de dag van vandaag is dit één van de meest gedraaide singles in het uitgaansleven. De opvolger was de  “Jungledans“ welke op zijn beurt werd opgevolgd door de hit “Hutje op de hei“.

Na de hit “Kontebonke” wordt ons land in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer: Hoemparapapa! En wat te denken van het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van carnaval, oktoberfest en après-ski! Samen met Eric Dikeb en DJ Maurice hebben ze een remix van de grote hit ”Volg de leraar”. 

De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie, helemaal anno nu! Ze krijgen de zaal gegarandeerd ‘aan de gang’. Zing mee met de hits..... want waar De Alpenzusjes komen... wordt het een feest om van te dromen!

Wenst u meer informatie over De Alpenzusjes?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van De Alpenzusjes? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Alpenzusjes boeken, artiestenburo Alpenzusjes, Artiestenbureau Alpenzusjes, management Alpenzusjes, prijs Alpenzusjes, optreden Alpenzusjes, artiestenburo De Alpenzusjes, boekingskantoor De Alpenzusjes, Voordelig de Alpenzusjes boeken, gage De Alpenzusjes

Meer informatie over De Alpenzusjes

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over De Alpenzusjes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over De Alpenzusjes is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van De Alpenzusjes. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over De Alpenzusjes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over De Alpenzusjes