BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Der Falsche Heino

lekker fout: einhaken und mitsingen!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

foto van Der Falsche Heino, artiest bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Der Falsche Heino nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Der Falsche Heino, artiest bij OktoberfeestArtiesten.nl

Der Falsche Heino boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Der Falsche Heino.


Biografie / informatie over het boeken van Der Falsche Heino

Der Falsche Heino zag 15 jaar geleden het licht. Met Duits-Zwitserse achtergrond, gecombineerd met entertainment talent en zang zorgt Der Falsche Heino voor een fantastische originele Duitstalige act. Blau blüht der Enzain en Braunschwarz ist der Hazelnuss; het zijn meer dan bekende nummers die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfit verovert der Falsche Heino de harten van zijn publiek. Als een ervaren, doorgewinterde artiest creëert hij een sfeer op topniveau! Tijdens zijn show neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid! Ein Festival zum geniesen! Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een groot festival:einhaken und mitsingen!

Wenst u meer informatie over Der Falsche Heino?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Der Falsche Heino? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Der Falsche Heino : Der Falsche Heino huren, Der Falsche Heino inhuren, Der Falsche Heino boeken, boekingen Der Falsche Heino, artiestenbureau Der Falsche Heino , artiestenburo Der Falsche Heino, prijs Der Falsche Heino, boekingskantoor Der Falsche Heino, gage der Falsche Heino

Meer informatie over Der Falsche Heino

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Der Falsche Heino zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Der Falsche Heino is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Der Falsche Heino. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Der Falsche Heino te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Der Falsche Heino