BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Geile Mädeln

oftewel de toffe meiden!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Die Geile Madeln, schlager act bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Geile Mädeln nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Geile Madeln, schlager act bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Geile Mädeln boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Geile Mädeln.


Biografie / informatie over boekingen van Die Geile Mädeln

Op zoek naar een spontane act voor uw oktoberfeest, festival of ander evenement? De muzikanten en zangacts van Oktoberfeestartiesten.nl weten hoe ze anno nu een echt schlagerfeest moeten bouwen! Zo ook Die Geile (toffe) Madeln! Weg met de taaie Dirndls en hóp in die tiroler hotpants! In rap tempo komen alle “geile” Schlager & Apres ski hits voorbij waaronder Sex mit der Alte, Dikke titten kartoffel Salat, Schuhe An, Atemlos Durch die Nacht , Zwei kleine Italiener maar natuurlijk mogen ook de echte polonaise klassiekers zoals Fiesta Mexicana en Rosamunde niet ontbreken!

Echte aprés-ski is natuurlijk veel meer dan alleen maar Duitstalige muziek. De dames breiden dan ook hun repertoire ook met de beste 90’s hits (zoals Rainbow high in the sky, like to move it), tikje rock (o.a. Livin on a prayer) en Engelse feestmuziek! De dames zingen alles live en meerstemmig en.. ze zijn altijd in voor een geintje dus wie weet waar de avond eindigt..!

 

 

Wenst u meer informatie over Die Geile Mädeln?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Geile Mädeln? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Geile Madeln boeken, boekingen Die Geile Madeln, artiestenburo Die Geile Madeln, management Die Geile Madeln, artiestenbureau Die Geile Madeln, prijs Die Geile Madeln, duits feest Die Geile Madeln, oktoberfest Die Geile Madeln

Meer informatie over Die Geile Mädeln

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Geile Mädeln zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Geile Mädeln is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Geile Mädeln. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Geile Mädeln te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Geile Mädeln