BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Supertolle

Humor met 'n hoog meezinggehalte!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto die Supertolle

U kunt Die Supertolle nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto die Supertolle

Die Supertolle boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Supertolle.


Biografie | informatie over boekingen van Die Supertolle

Gaby Coburg is die Supertolle uit het Duitse Bayern. Ze is ietwat naïef, heeft nog niet veel van de wereld gezien en is dol op Nederland. In haar dirndl-jurken treed ze regelmatig op als die Supertolle met bovenal Duitstalige meezingers. Door haar vele optredens in Nederland spreekt ze een aardig woordje Nederlands, al is het met een sterk Duits accent. De (T)dolle meid brengt heerlijke Duitse Gemütlichkeit (gezelligheid) en vermaakt het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige meezingers, uiteraard live gezongen.

Al hossend op krakers als ‘Fiesta Mexicana’ of meedeinend op ‘Du' en ‘Ein Bisschen Frieden’ is deze act een absolute lust voor oog en oor, en geeft gegarandeerd de perfecte sfeer aan uw evenement! Die Supertolle is inzetbaar als podiumact voor festivals, (bedrijfs)feesten, café-bar-discodancings en natuurlijk oktoberfesten, duh!

Wenst u meer informatie over Die Supertolle?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Supertolle? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Die Supertolle: Die Supertolle huren, Die Supertolle inhuren, Die Supertolle boeken, boekingen Die Supertolle , artiestenbureau Die Supertolle, artiestenburo Die Supertolle, prijs Die Supertolle, boekingskantoor Die Supertolle

Meer informatie over Die Supertolle

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Supertolle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Supertolle is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Supertolle. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Supertolle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Supertolle