BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Helene Fischer by Sabine

De beste Helene Fischer hits

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

U kunt Helene Fischer by Sabine nu boeken bij Oktoberfeestartiesten


Helene Fischer by Sabine boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Helene Fischer by Sabine.

Biografie | Informatie over boekingen van Helene Fischer by Sabine
Is het boeken van de originele Helene Fischer je ietwat té prijzig, ervaar dan met Helene Fischer Sabine een unieke muzikale show waarbij je je bij een live optreden van Helene Fischer waant!
Haar stem heeft volgens kenners een grote gelijkenis met Helene Fischer, waarbij zij 100% live de béste nummers van Helene Fischer ten gehore brengt waaronder Achterbahn en natuurlijk Atemlos. Daarnaast zorgen ook haar presentatie en outfit voor een bijzondere 'aha' erlebnis! Voor de Duitse feestgangers die wat minder thuis zijn in het Helene Fischer repertoire geen zorgen; ook voor hén creëert Helene Ficher by Sabine een feest der herkenning. Met aanvullende hits van o.a. Andrea Berg en Marianne Rosenberg zorgt zij voor een onvergetelijke ervaring! Helene Fischer by Sabine komt met een eigen inprikset inclusief professionele geluidsman.

Wenst u meer informatie over Helene Fischer by Sabine?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Helene Fischer by Sabine? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Helene Fischer by Sabine boeken, Helene Fischer by Sabine inhuren, boeken Helene Fischer by Sabine, inhuren Helene Fischer act, boeken Helene Fischer Double, Helene Fischer Tribute boeken, prijs Helene Fischer zangeres

Meer informatie over Helene Fischer by Sabine

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Helene Fischer by Sabine zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Helene Fischer by Sabine is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Helene Fischer by Sabine. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Helene Fischer by Sabine te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Helene Fischer by Sabine