BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Klubbb 3

Jan Smit, Christoff en Florian Silbereisen

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 60 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Anders..

Persfoto Klubbb 3 boeken bij Oktoberfeestartiesten

U kunt Klubbb 3 nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Klubbb 3 boeken bij Oktoberfeestartiesten

Klubbb 3 boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Klubbb 3.


Biografie / informatie over boekingen van Klubbb3

In korte tijd zijn ze opgeklommen tot de top van de Duitse Schlagerindustrie: Klubbb3, bestaande uit Christoff, Jan Smit en Florian Silbereisen komt niet uit de koker van vindingrijke muziekmanagers, maar is onbevangen ontstaan uit voorliefde voor de Duitse Schlager! Hoewel de drie zangers Florian Silbereisen (Duitsland), Jan Smit (Nederland) en Christoff (België) al lang de status van bekende volkszanger in eigen land hebben verworven, is het hun puur te doen om plezier en passie! Met een brede grijns belichten ze hun nieuwe CD 'Vorsicht Unzensiert': niet enkel voor hun fans, maar juist ook richting diegenen die eigenlijk helemaal niet van Duitse schlagers houden, of soms veel te serieus nemen.

Klubbb3 brengt enkel Duitse Schlagers om mee te zingen, de tent op de kop te zetten en alles wat bij feesten hoort, zonder concessies! Een groot deel van hun populaire hits komt uit de pen van de bekende productent Uwe Busse, welke zeer succesvolle jaren heeft meegemaakt met de alom bekende 'Die Flippers'. Klubbb3 is -als hun agenda het toelaat- ook beschikbaar voor optredens in Nederland en Belgie. Informeer bij ons kantoor naar de prijzen en mogelijkheden.

Wenst u meer informatie over Klubbb 3?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Klubbb 3? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Klubbb 3 boeken, Klubbb 3 optredens, Klubbb3 inhuren, prijs Klubbb 3, gage Klubbb3, artiestenbureau Klubbb 3, artiestenburo Klubbb3, voordelig Klubbb3 boeken, boekingskantoor Klubbb 3.

Meer informatie over Klubbb 3

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Klubbb 3 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Klubbb 3 is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Klubbb 3. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Klubbb 3 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Klubbb 3