BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Micki Düse

Schlager Injector

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Micki Duse, schlagerartiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Micki Düse nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Micki Duse, schlagerartiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

Micki Düse boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Micki Düse.

Biografie / Informatie over boekingen van Micki Düse
Soms heb je van die zangers op Oktoberfesten waarbij je aan het twijfelen raakt; is het de CD of zingt ie nou écht? Schlagerzanger Micki Düse is er zo eentje. Micki heeft niet alleen de gave om loep- en loepzuiver te zingen, maar daarnaast biedt zijn stem de variatie voor een complete range aan bekende schlagerhits. Het lijkt wel of hij alle Duitse muziekstromingen beheerst: Du van Peter Maffay pakt hij met gemak op, om vervolgens probleemloos Griechischer Wein in te zetten. Wat dacht u van nummers als Wahnsinn, Ich bau dir ein Schloss, Einen Stern, Rot sind die Rosen en vele andere Duitse superhits. Recentelijk was hij zelfs te gast bij het programma Wekker Wakker van Radio Omroep Max!

Micki Düse boekt u als u voor zeker wilt gaan: meezingen mag, meeschunkeln gaat automatisch en de sfeer, die komt dan helemaal vanzelf. Althans, daar zorgt Micki Düse dan wel voor!
Wist u overigens dat Düse zoiets als injector betekent? Komt dat even goed uit; Micki als injector van schlagermuziek op úw feestavond of oktoberfest! Ja Sicher! Ja Wohl! 

Wenst u meer informatie over Micki Düse?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Micki Düse? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Micki Düse boeken, Micki Düse inhuren, boekingen Micki Düse, management Micki Düse, artiestenburo Micki Düse, artiestenbureau Micki Düse, Duitse feestzanger Micky Düse, schlager zanger Micky Düse, gage Micky Düse, prijs Micki Düse, Tiroler zanger Mickie Düse, Oktoberfest zanger Mickie Düse, schlagerartiest Mickie Düse

Meer informatie over Micki Düse

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Micki Düse zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Micki Düse is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Micki Düse. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Micki Düse te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Micki Düse