BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Oktoberfest Poppentheater

De nieuwste hit uit München

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 10 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Oktoberfest Poppentheater persfoto van Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Oktoberfest Poppentheater nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Oktoberfest Poppentheater persfoto van Oktoberfeestartiesten.nl

Oktoberfest Poppentheater boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Oktoberfest Poppentheater.


Biografie / informatie over het boeken van het Oktoberfest Poppentheater

De nieuwste 'export hit' uit Zuid Duitsland is nu ook te boeken in Nederland; Het Oktoberfest Poppen-theater. Deze unieke theateract kunt u nu boeken als bijvoorbeeld verrassingsact op uw Oktoberfeest of Duits Bierfeest. Dit unieke poppentheater wordt opgevoerd door 2 beroemde poppenmakers uit het Zuiden van Duitsland. Na hun eerste optreden stroomden de aanvragen al snel binnen, en nu is hun bekendheid doorgevoerd buiten hun landsgrenzen. Oktoberfeesttenten kunnen nu genieten van deze hilarische poppenshow! Naast het visuele aspect is het tevens meezingen geblazen!

Wenst u meer informatie over Oktoberfest Poppentheater?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Oktoberfest Poppentheater? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over Oktoberfest Poppentheater

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Oktoberfest Poppentheater zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Oktoberfest Poppentheater is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Oktoberfest Poppentheater. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Oktoberfest Poppentheater te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Oktoberfest Poppentheater