BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Peter Borkes

De gezelligste schlagerzanger van het land

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 45 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Foto van schlagerzanger Peter Borkes

U kunt Peter Borkes nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van schlagerzanger Peter Borkes

Peter Borkes boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Peter Borkes.

Biografie | Informatie over boekingen van Peter Borkes
Peter Borkes is een naast een geweldige schlagerzanger ook een echte muzikant. In 1999 was hij finalist bij de Soundmixshow met zijn vertolking van Elton Johns “Candle in the wind”. Vele jaren was hij drummer en zanger bij het orkest KalibeR. In 2014 nam hij afscheid van het orkest om een solocarrière te beginnen. Peter richt zich vandaag de dag vooral op Duitse Schlagers met een hoog feest- en meezinggehalte, waarbij bekende Engelstalige of Nederlandse hits niet worden geschuwd. Peter maakt furore op de bekende oktoberfeesten in Nederland en daarbuiten.

Wenst u meer informatie over Peter Borkes?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Peter Borkes? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Peter Borkes huren, Peter Borkes inhuren, Peter Borkes boeken, boekingen Peter Borkes, artiestenbureau Peter Borkes, artiestenburo Peter Borkes, prijs Peter Borkes, boekingskantoor Peter Borkes, kosten Peter Borkers, management Peter Borkers,

Meer informatie over Peter Borkes

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Peter Borkes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Peter Borkes is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Peter Borkes. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Peter Borkes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Peter Borkes