BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Peter Wohlfeil

Die Goldene stimme uit Bayern

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

foto van Peter Wohlfeil, Duitse zanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Peter Wohlfeil nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Peter Wohlfeil, Duitse zanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

Peter Wohlfeil boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Peter Wohlfeil.


Biografie / informatie over boekingen van zanger Peter Wohlfeil

Als entertainment en zanger staat Peter aan de top in de Bayrische muziekscene. Op zijn 22e richtte hij zijn eerste band op, waarmee hij veelvuldig optrad op Oktoberfeesten in en rond Bayern. Door zijn bezieling en tomeloze enthousiasme was Peter een veelvuldig gevraagde zanger in Amerika, Spanje en Frankrijk. Met zijn ‘goldene stimme’  zorgt Peter voor een feest der herkenbaarheid met een ongelofelijk uitgebreid repertoire. Alle denkbare hits uit de Duitse charts komen non-stop aan u voorbij. Wilt u even een uitstapje naar het Engelstalige? Geen probleem, ook de nieuwste Engelstalig hits heeft hij binnen handbereik. Peter is zelfs niet te beroerd om voor onze Hollandse feestvierders “ Tulpen aus Amsterdam” tevoorschijn te toveren.

Peter is daarnaast ‘unterhalter’; hij schroomt niet om het publiek te betrekken bij zijn optreden. Het kan zomaar zijn dat hij je uitnodigt voor een dansje op de tanzvloer. Peter Wohlfeild op uw Oktoberfest staat garant voor originele stimmung uit Zuid Duitsland. Neem de bierpullen ter hand; met ‘ein prosit’ gaat het feest beginnen!

Wenst u meer informatie over Peter Wohlfeil?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Peter Wohlfeil? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Peter Wohlfeild: Peter Wohlfeild huren, Peter Wohlfeild inhuren, Peter Wohlfeild boeken, boekingen Peter Wohlfeild, artiestenbureau Peter Wohlfeild, artiestenburo Peter Wohlfeild, prijs Peter Wohlfeild, boekingskantoor Peter Wohlfeild

Meer informatie over Peter Wohlfeil

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Peter Wohlfeil zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Peter Wohlfeil is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Peter Wohlfeil. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Peter Wohlfeil te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Peter Wohlfeil