BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Richtig Rex

Stimmung, Spaß und Gute Laune

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 min

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van richtig riex, Schlagerartiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Richtig Rex nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van richtig riex, Schlagerartiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

Richtig Rex boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Richtig Rex.


Biografie | informatie over boekingen van Richtig Rex

Stimmung, Spaß und Gute Laune! 

Richtig Rex, vernoemd naar de legendarische Schlagerzanger 
Rex Gildo, brengt originele Duitse Schlagers ten gehore. 

Alle bekende Schlagers zullen in een flitsend optreden de revue passeren. 
Luisteren naar bekende Schlagers, wegdromen bij vergeten Schlagers, 
dansen op vrolijke Schlagers en meezingen met de Deutsche hits! Kortom, het optreden is één Schlagerfestival! Het geheel wordt op originele wijze gebracht door Richtig Rex; 
laat je daarom verrassen en keer terug naar de mooiste tijd uit de vorige eeuw.

Met zijn show vol supertolle meezingers, heerlijke humor, een lach én een traan, zorgt Richtig Rex keer op keer voor een feest der herkenning, een meezingfeest zonder weerga! Of zoals hij zelf zingt: 
'Ein bisschen Spass muss sein'. Richtig Rex; einfach Wunderbar, Supertoll und Stimmungsvoll!

Wenst u meer informatie over Richtig Rex?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Richtig Rex? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Richtig Rex huren, Richtig Rex inhuren, Richtig Rex boeken, boekingen Richtig Rex, artiestenbureau Richtig Rex, artiestenburo Richtig Rex, prijs Richtig Rex, boekingskantoor Richtig Rex, kosten Richtig Rex, management Richtig Rex

Meer informatie over Richtig Rex

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Richtig Rex zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Richtig Rex is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Richtig Rex. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Richtig Rex te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Richtig Rex