BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Rodel Rob

Après-Ski zanger, aangenaam!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Rodel Rob, Apres Ski zanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Rodel Rob nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Rodel Rob, Apres Ski zanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Rodel Rob boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Rodel Rob.

Biografie | Informatie over boekingen van Rodel Rob
Deze 'Oostenrijkse' fouterik, ietwat té strak in het pak, sjeesde jarenlang over de rodelbaan. Rob was de koning van de rodel! Na jaren van topsport heeft heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen en is hij een heel andere weg ingeslagen; hij kan namelijk naast rodelen ook nog eens ontzettend goed zingen! Rodel Rob is namelijk nu te boeken mit seinem ‘Super Spitze Schnelle Schlager Show’. Rob is dé Après-Ski sensatie in binnen- en buitenland! 

Schoot Rob ooit als een rode flits aan je voorbij op de baan, nu flitst hij op het podium van jouw oktoberfest of Apres-ski feest! Een vol half uur meezingen met de bekendste Duitse Après-Ski hits, verpakt in te gekke medleys en meedoen met de mafste dansjes. In een fantastische rodel outfit en met als vaste uitrusting een Co2 gun en een confetti shooter wordt het gegarandeerd feest!  Rodel Rob heeft een gevarieerde doelgroep. Hij past perfect in een zaal of feesttent waar het thema ‘Oktoberfest’ is, maar ook tijdens een Après-Ski avond
 of ander Duits georiënteerd feestelijk event is dit dé act waarop iedereen los gaat!  Boek nu deze knettergekke Rodel Rob, want Rob is Top! 

Wenst u meer informatie over Rodel Rob?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Rodel Rob? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Rodel Rob boeken, Rodel Rob inhuren, boekingen Rodel Rob, prijs Rodel Rob, optreden Rodel Rob, Duitse feestzanger Rodel Rob, Schlagerartiest Rodel Rob, Gage Rodel Rob, Apres Ski zanger Rodel Rob, Apres Ski sensatie Rodel Rob

Meer informatie over Rodel Rob

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Rodel Rob zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Rodel Rob is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Rodel Rob. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rodel Rob te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Rodel Rob