BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Rudi Mathias

Prettig gestoorde Stimmungsmacher!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Rudi Mathias schlagerzanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Rudi Mathias nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Rudi Mathias schlagerzanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

Rudi Mathias boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Rudi Mathias.


Biografie / informatie over boekingen van Rudi Mathias

Sinds 'Der Rudi' in 2010 herenigd werd met de rest van zijn muzikale familie, mag men hem ondertussen echt serieus gaan nemen in zijn rol als Prettig gestoorde Schlagerzangers. Wat begon als een 'over de top-getilde' aanwezigheid, heeft nu plaatsgemaakt voor een goedgeklede Duits-Oostenrijkse ras-entertainer mit Ballermann-Songs und viel mehr! Rudi's eigen dialect maakte plaats voor een hilarisch 'Prins Bernhard accent'. Dit hoort men vaak terug als een Costa Corydalis nummer voorbij komt, of er wordt een blik Boney M open getrokken. Rudi heeft zijn eigen stijl duidelijk gevonden! Soms is het dan ook de hamvraag wat Rudi het liefst doet on stage; flauwekölle oder singen? Oder die goldene combinazion.....? Wie zal het zeggen? Ondervind het zelf en nodig hem uit!

Wenst u meer informatie over Rudi Mathias?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Rudi Mathias? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Rudi Mathias huren, Rudi Mathias inhuren, Rudi Mathias boeken, boekingen Rudi Mathias, artiestenbureau Rudi Mathias, artiestenburo Rudi Mathias, prijs Rudi Mathias, boekingskantoor Rudi Mathias, kosten Rudi Mathias, management Rudi Mathias

Meer informatie over Rudi Mathias

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Rudi Mathias zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Rudi Mathias is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Rudi Mathias. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rudi Mathias te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Rudi Mathias