BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Stimmung mit der Peter

De zingende Ski-leraar

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 40 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Stimmung mit der Peter zanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Stimmung mit der Peter nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Stimmung mit der Peter zanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

Stimmung mit der Peter boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Stimmung mit der Peter.


Biografie / informatie over boekingen van Stimmung mit der Peter

Sein nahme ist Peter... Uit Oostenrijk en natuurlijk ski-leraar van beroep. Naast skiën heeft hij echter nóg een grote passie: namelijk zingen. In zijn vrije uurtjes treedt hij op als zanger/entertainer in alle gemütliche en hippe après-ski gelegenheden van Oostenrijk. Aangezien er gelukkig niet het hele jaar door sneeuw ligt, is hij ook te boeken voor optredens in Die Niederlanden!

De show van 'Der Peter' is een gevarieerd maar bovenal interactief programma waarbij hij is gehuld in echte Duitse klederdracht. In zijn sexy lederhosen zet hij de zaal elke keer weer op de kop met hits als Du, Festival der Liebe, Heidi en andere Duitse knallers! Hij brengt zowel een programma van 40 minuten (inprik), alsook een avondvullende show (eventueel) inclusief licht en geluid, decor en interactieve spelletjes waarbij kandidaten een grappige prijs kunnen winnen! Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Wenst u meer informatie over Stimmung mit der Peter?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Stimmung mit der Peter? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Stimmung mit der Peter boeken, boekingen Stimmung mit der Peter, artiestenburo Stimmung mit der Peter, prijs Stimmung mit der Peter, prijzen Stimmung mit der Peter, artiestenbureau Stimmung mit der Peter, optreden Stimmung mit der Peter, Schlagersänger Stimmung mit der Peter, Duitse zanger Stimmung mit der Peter, Duitse avond Stimmung mit der Peter

Meer informatie over Stimmung mit der Peter

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Stimmung mit der Peter zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Stimmung mit der Peter is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Stimmung mit der Peter. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stimmung mit der Peter te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Stimmung mit der Peter